Uw specialist in WMO Zorgunits


WMO Zorgunits

Een WMO Zorgunit is een op maat gemaakte (deel van een woning) unit die met een vaste verbinding aan uw woning wordt geplaatst. In deze mobiele woning wordt veelal plaats geboden aan slaap- en/of badkamer. Hierdoor hebben de bewoners met een beperking alle voorzieningen op de begane grond voorhanden. Voor veel mensen is het plaatsen van een zorgunit de ideale oplossing om langer thuis in hun vertrouwde omgeving te kunnen verblijven of voor het bieden van mantelzorg aan tijdelijk (langdurig) inwonende ouders. Een ingrijpende langdurige verbouwing is door de installatie van een WMO Zorgunit niet nodig.

Wat zijn de voordelen van een WMO Zorgunit?

Een WMO Zorgunit is gemiddeld genomen binnen 2 tot 5 werkdagen te gebruiken en kan ook weer eenvoudig weggehaald worden wanneer er geen behoefte meer voor is. Wij zijn leverancier en bouwen uw zorgunit in eigen beheer. Bouwservice van der Heijden voert het plaatsen van MWO Zorgunits met name uit voor gemeenten en woningbouwverenigingen. Onze WMO Zorgunits zijn van hoogwaardige kwaliteit, goed geïsoleerd en perfect afgewerkt. Ook kunt u ons inschakelen wanneer u behoefte heeft aan aanpassingen in een reeds bestaande zorgunit. Wij hebben goede samenwerkingsverbanden met de gemeentes, diverse woningbouwstichtingen, zorgcentra, etc. U kunt bij ons terecht voor het kopen, huren en het bouwen van één of meerdere zorgunits op maat. Onze intentie is om vernieuwend te zijn waarbij uw woongenot bij ons zeer hoog in het vaandel staat.

Woningen aanpassen voor WMO Zorg, hoe doe je dat?

Worstelt u met de vraag hoe u een woning eenvoudig met minimale kosten kunt aanpassen voor het leveren van WMO Zorg en hoe die aanpassingen daarna eenvoudig weer terug zijn te draaien als de zorgbehoefte voorbij is? Daar kunt u vanaf nu mee stoppen. Tijdens een vrijblijvende afspraak en onder het genot van een kop koffie brengen we de situatie in kaart. Wat zijn de wensen, behoeften en aan welke criteria moet de zorgunit voldoen. Welke locatie heeft u in gedachten, etc. We kunnen dan uw plannen, mogelijkheden en vragen doornemen en bespreken. Om vervolgens voor u een maatwerkoplossing uit te werken met behulp van onze voordelige WMO Zorgunits. Wij leveren vanaf onze eigen werkplaats. Heldere afspraken en een vaste prijs daar staan wij voor, zodat u achteraf niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Eventuele referentieprojecten kunnen altijd worden getoond. De volgende succesfactoren nemen we graag met u door:

  1. Inventarisatie van de situatie op locatie 
  2. Bespreking van uw wensen en onze mogelijkheden
  3. Het bespreken van het plan voor het installeren en de mogelijkheid tot het de-installeren van de zorgunit
  4. Het maken van een sluitende offerte

Interesse om samen verder te praten?

Heeft u interesse om samen verder te praten? Neem contact met ons op voor een GRATIS en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken graag onder het genot van een kop koffie uw wensen en onze mogelijkheden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.