Uw specialist in onderhoud van woningen


Onderhoud van woningen

Om zo lang mogelijk van uw woningbestand te genieten, wordt tijdig onderhoud van woningen zeker geadviseerd. Door uw woningbestand tijdig te laten onderhouden, komt u erachter of de woningen al bepaalde mankementen hebben en kunt u mankementen in een vroegtijdig stadium voorkomen. Dit zal u uiteindelijk een veel kosten achteraf besparen. Ook kunt u uw woningbestand laten onderhouden voor een mooier aanzicht en kunt u betere isolerende waarden realiseren via bijvoorbeeld buitengevel isolatie. Voor de onderhoudswerkzaamheden biedt Bouwservice van der Heijden een totaalpakket aan. Totaal onderhoud van de woning is ons niet vreemd en onze professionals geven u, indien gewenst, graag professioneel advies.

Uitvoeren van regulier onderhoud

Wij kunnen verschillende soorten onderhoud voor u uitvoeren, van het bekende onderhoud zoals gevelonderhoud tot minder voorkomende werkzaamheden zoals glasonderhoud. Naast deze vormen van onderhoud kunnen we onder andere de volgende soorten onderhoud voor u uitvoeren:

  • Onderhoud van kozijnen
  • Onderhoud van schilderwerk
  • Dakonderhoud

Bij elk afzonderlijk soort onderhoud streven wij ernaar om de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen en u een eindresultaat te leveren dat volledig voldoet aan uw wensen. Bouwservice van der Heijden zorgt er met een persoonlijke aanpak voor dat het onderhoud secuur en snel wordt uitgevoerd.

Uitvoeren van groot onderhoud en woningaanpassingen

In opdracht van gemeenten en woningbouwverenigingen passen wij ook woningen aan voor ouderen, zieke mensen of mensen met een beperking. Hierbij kunt u denken aan o.a. het weghalen van drempels, het plaatsen van leuningen, het aanpassen van badkamers, het zorg dragen voor een betere toegankelijkheid van de woning ivm het gebruik van de rollator of scootmobiel tot zelfs het plaatsen van een complete zorgunit aan de woning. Hierdoor wordt extra ruimte gecreëerd op de begane grond, zodat de bewoners alle voorzieningen gelijkvloers krijgen. Voor meer informatie over de complete zorgunit klik hier. Ook kunt u ons inschakelen voor het onderhoudsarm maken van uw woning, zodat u op uw oude dag veel minder tijd kwijt bent aan uw woning. Dit kan onder andere door de keuze van onderhoudsvrije materialen.

Uw woningvoorraad onderhouden, hoe doe je dat?

Worstelt u met de vraag of het onderhouden van uw woningbestand wel rendabel is? En wanneer u welk onderhoud het beste kunt uitvoeren om niet onnodig geld kwijt te zijn aan onderhoud? Daar kunt u vanaf nu mee stoppen. Bouwservice van der Heijden zal u begeleiden in het vraagstuk hoe u de bestaande woningvoorraad het beste kunt onderhouden en wanneer welk soort onderhoud het beste uitgevoerd dient te worden. U kunt de onderhoudsinvesteringen terugverdienen door grotere kosten op een later moment te voorkomen. Wij rekenen met behulp van een total cost of ownership methode precies voor u uit wanneer u het beste bijvoorbeeld de kozijnen kunt laten schilderen, het dak kunt laten herstellen of vervangen, de CV ketel kunt vervangen, etc. Uitgangspunt is een financieel meest rendabele verhouding tussen onderhoud en herstelkosten met uiteraard als minimale ondergrens het behoud van woongenot voor uw bewoners en een fatsoenlijk aanzicht van uw woningvoorraad. De volgende succesfactoren nemen we graag met u door:

  1. Inventarisatie geschiktheid en onderhoudsstatus van uw woningbestand en de onderhoudsmogelijkheden
  2. Het maken van een sluitende businesscase
  3. Optimum berekening van Total Cost of Ownership (TCO) onderhoud vs herstelkosten tbv integraal onderhoudsplan
  4. Het structureel draagvlak creëren onder bewoners

Interesse om samen verder te praten?

Heeft u interesse om samen verder te praten? Neem contact met ons op voor een GRATIS en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken graag onder het genot van een kop koffie uw wensen en onze mogelijkheden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.