Uw specialist in verbouwing van woningen


Verbouwing van woningen

Een verbouwing van woningen is vaak een ingrijpende klus waar heel wat bij komt kijken. De diverse werkzaamheden die bij zo’n project worden uitgevoerd moeten als een puzzel in elkaar overgaan. Dit is vaak al complex bij één woning, laat staan als het gaat om een woningvoorraad waarbij er meerdere woningen verbouwd moeten worden. U kunt dit het beste overlaten aan een bedrijf dat ruime ervaring heeft met woning verbouwingen zoals Bouwservice van der Heijden. Wij voeren verbouwingen uit van woningen uit voor diverse woningbouwverenigingen, waarbij we soms één woning, maar ook regelmatig complete straten en woonwijken verbouwen. Daarnaast voeren wij voor diverse sanitairverkopers verbouwingen uit, waarbij zij de materialen voor de badkamer en de tegels en het sanitair leveren aan hun klanten en wij uit hun naam de daadwerkelijke verbouwing verzorgen. Bouwservice van der Heijden is gewend op grootschalige wijze te werken en weet de meest efficiënte manier waarop u aan meerdere woningen een renovatie of verbouwing kunt laten uitvoeren. Wij nemen desgewenst het volledige project geheel voor u uit handen.

Woning verbouwing ook voor particulieren

Of het nu gaat om het realiseren van een aanbouw, het bouwen van een tuinhuis op maat, het plaatsen van een dakkapel, een complete modernisering van uw woning, zowel van binnen als van buiten. Wij maken van uw plannen de werkelijkheid. Wij zijn niet enkel gespecialiseerd in verbouwing van woningen voor woningbouwverenigingen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in woning verbouwing voor particuliere opdrachtgevers. Elke verbouwing groot of klein kunnen wij voor u verzorgen. Bij Bouwservice van der Heijden krijgt u één aanspreekpunt die u alle zorgen uit handen neemt door het aanbieden van één totaalconcept waarbij wij alles voor u regelen. Wij begeleiden het gehele project waarbij kwaliteit en vakmanschap centraal staat. Heeft u verbouwingsplannen laat het ons dan weten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te bieden. Naast verbouwingen kunt u ook bij ons terecht voor kleinere klussen, renovatie of onderhoud.

Uitvoeren van woning verbouwing

Wij kunnen verschillende soorten verbouwingen voor u uitvoeren, van het plaatsen van een dakkapel tot het realiseren van een aanbouw. Naast deze vormen van verbouwingen, kunnen we onder andere de volgende soorten onderhoud voor u uitvoeren:

 • Isolatie aanbrengen
 • Plaatsen nieuwe dakpannen of dakleer/bitumen (eventueel inclusief nieuwe dakisolatie)
 • Metselwerk repareren en voegwerk vervangen
 • Raamkozijnen vervangen
 • Beglazing vervangen
 • Het plaatsen van een tuinhuis of schuur
 • Stucwerken
 • Schilderwerken
 • Het isoleren en moderniseren van de gevel
 • Het onderhoudsarm maken van gevels en daken door toepassing van duurzame onderhoudsarme materialen
 • Het plaatsen van zonnepanelen
 • Het plaatsen van warmtepompen
 • Het plaatsen van close-in of instant boilers 

Bij elk afzonderlijk soort verbouwing streven wij ernaar om de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen en u een eindresultaat te leveren dat volledig voldoet aan uw wensen. Bouwservice van der Heijden zorgt er met een persoonlijke aanpak voor dat de verbouwing secuur en snel wordt uitgevoerd.

Duurzaam verbouwen

Duurzaam verbouwen is al best populair. Steeds meer particulieren hebben behoefte aan een energiezuinige woning. Dit past ook in de ambitie van de overheid en woningbouwverenigingen om Nederland de komende decennia klimaatneutraal te maken. Maar het is meer dan een levensstijl of een doelstelling. Het levert u ook financieel wat op en dat maakt niet uit of u particulier of woningbouwvereniging bent. Een energiezuinige woning staat gelijk aan meerwaarde. U kunt de woning dus tegen een hogere prijs verkopen, omdat u de toekomstige bewoners een grote verbouwing en kosten bespaard in de bewoning van het huis. Daar kunt u dus best wat meer voor vragen, want een duurzaam gerenoveerd huis verbruikt veel minder energie. En dat merkt de bewoner maandelijks in de portemonnee.

Uw woningvoorraad verbouwen, hoe doe je dat?

Worstelt u met de vraag of het verbouwen van uw woningbestand wel rendabel is? En hoe ver u moet gaan met het duurzaam verbouwen om niet onnodig geld kwijt te zijn? Daar kunt u vanaf nu mee stoppen. Bouwservice van der Heijden zal u begeleiden in het vraagstuk hoe u de bestaande woningvoorraad het beste kunt verbouwen en wanneer welk soort duurzame verbouwingsmaatregel het beste uitgevoerd dient te worden. U kunt de investeringen terugverdienen door het realiseren van een hoger woongenot voor de bewoners. De volgende succesfactoren nemen we graag met u door:

 1. Inventarisatie huidige situatie en uw wensen voor de verbouwing 
 2. Het maken van een sluitende offerte
 3. Advies en berekening voor het toepassen van verduurzaming op verschillende vlakken
 4. Het structureel draagvlak creëren onder bewoners

Interesse om samen verder te praten?

Heeft u interesse om samen verder te praten? Neem contact met ons op voor een GRATIS en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken graag onder het genot van een kop koffie uw wensen en onze mogelijkheden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.