Uw specialist in renovatie van woningen


Renovatie van woningen

Bent u op zoek naar een goede specialist voor woningrenovatie? Wij dragen zorg voor complete renovatie van bestaande woningen voor diverse woningstichtingen. Wij zijn in staat volledige renovaties voor onze rekening te nemen zoals het renoveren van kleine tot grote opdrachten. Van één badkamer tot het renoveren en opwaarderen naar de hedendaagse standaard van complete woonwijken (honderden woningen) in bewoonde toestand. Of het nu gaat om het isoleren van de daken, het vervangen van alle kozijnen, renoveren van buitengevels, isoleren kelderplafonds. Ook voor verzekeraars of VVE’s dragen wij geregeld zorg voor het repareren van inbraakschades, brandschades, lekkage, herstellen van vochtproblemen of het waterdicht maken van kelders.

Renoveren op maat

Als woningcorporatie staat u vanuit uw sociale doelstellingen voor de grote opgave om uw woningbezit te verduurzamen en te renoveren. Uw bewoners willen daarbij graag een fraaie uitstraling, meer comfort en een veilig gevoel in hun thuis. Uiteraard zijn uw bewoners ook uit op lage woonlasten. Wij brengen deze werelden bij elkaar met een duurzaam verbouwde woning. Uiteraard zijn uw wensen per project verschillend. Dit vraagt maatwerk. Wij zijn zeer flexibel wat betreft de werkzaamheden die nodig zijn, en de mate waarin u zelf bij de werkzaamheden betrokken bent of juist zoveel mogelijk uit handen wilt geven.

Uw woningvoorraad verduurzamen, hoe doe je dat?

Worstelt u met de vraag of het renoveren en verduurzamen van uw woningbestand wel rendabel is? Daar kunt u vanaf nu mee stoppen. Bouwservice van der Heijden zal u begeleiden in het vraagstuk hoe u de bestaande woningvoorraad het beste kunt renoveren en verduurzamen. Het is ook mogelijk om uw woningbestand zodanig te verbouwen zodat uw woningen fors energie gaan besparen. U kunt de verduurzamingsinvesteringen eerder of sneller terugverdienen en tegelijkertijd voor bewoners het wooncomfort vergroten en hun woonlasten verlagen. De volgende succesfactoren nemen we graag met u door:

  1. Inventarisatie geschiktheid en mogelijkheden
  2. Het maken van een sluitende businesscase
  3. Het structureel draagvlak creëren onder bewoners
  4. Percelen en (voor)tuinen integraal met de renovatie meenemen

Interesse om samen verder te praten?

Heeft u interesse om samen verder te praten? Neem contact met ons op voor een GRATIS en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken graag onder het genot van een kop koffie uw wensen en onze mogelijkheden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.