Uw specialist in betonrenovatie


Betonrenovatie

Bent u op zoek naar een specialist voor betonrenovatie? Bouwservice van der Heijden is meer dan 30 jaar actief op het gebied van betonrenovatie en betonreparatie. Beton kan worden aangetast door weersinvloeden, constructieve gebreken en slijtage. Oppervlakkige roestplekken zijn vaak een eerste signaal dat de wapening is aangetast door roest ofwel betonrot. Deze roestvorming kan gaan uitzetten en zal vervolgens de beton doen scheuren en afbrokkelen. Betonrot is een welbekend probleem in de bouw. Een probleem, waarbij niet alleen aftakeling van het visuele aspect van een gebouw, maar ook de veiligheid van de bewoners of passanten in gevaar kan komen.

Betonrenovatie uitvoeren, waarom en hoe doe je dat?

Worstelt u met de vraag of het uitvoeren van betonrenovatie wel noodzakelijk is? Daar kunt u vanaf nu mee stoppen. Het vakkundig aanpakken van betonrot kan problemen,  veel leed, kosten en gevolgschade voorkomen. Heeft u een van de bovenstaande problemen met beton, dan is het tijd om actie te ondernemen. Door jarenlange expertise en ervaring in de uitvoering kunnen wij deze problemen voor u op een professionele wijze aanpakken. Bouwservice van der Heijden zal u begeleiden in het vraagstuk hoe u het beste de betonrenovatie kunt uitvoeren. Daarbij kijken we uiteraard of het wel echt noodzakelijk is of niet. Elke aanvraag met betrekking tot betonrenovatie krijgt onze optimale aandacht. Of het nu gaat om een kleine opdracht voor één balkon of balustrade of een uitgebreid project van meerdere flats of woningen. De volgende succesfactoren nemen we graag met u door:

  1. Inventarisatie van de situatie op locatie
  2. Uitbrengen van een rapport met betrekking tot de schade en een oordeel over de noodzaak tot herstel
  3. Het maken van een sluitende herstelplan inclusief offerte
  4. Het structureel draagvlak creëren onder bewoners voor de herstelling

Interesse om samen verder te praten?

Heeft u interesse om samen verder te praten? Neem contact met ons op voor een GRATIS en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken graag onder het genot van een kop koffie uw wensen en onze mogelijkheden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.